online
We hebben 11 gasten online
Enquete
Zou u KID overwegen als uw man onvruchtbaar was
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag12
mod_vvisit_counterGisteren26
mod_vvisit_counterDeze week12
mod_vvisit_counterVorige week191
mod_vvisit_counterDeze maand726
mod_vvisit_counterVorige maand810
mod_vvisit_counterTotaal126041

Online (20 minuten geleden): 1
Jouw IP: 54.224.230.51
,
datum: 24 - 09 -2017 tijd: 10:25
Welkom op kiddroom.nl. Laatste update-11-12-2014 om 11.00. Kiddroom wenst u fijne feestdagen en een hoopvol 2015 toe.Wij zijn bezig met een geheel vernieuwde website.

Hoe vertel ik het

 

vertellen

Toen wij besloten hadden om via kid onze kinderwens te vervullen,hebben wij gelijk besloten dat onze donor een bekende donor moest zijn. Geen bekende voor ons maar wel te achterhalen voor onze kinderen. We hebben er een goed gevoel bij en hoeven het ook niet geheim te houden voor familie,vrienden en bekenden of wie dan ook.In het begin als nog heel klein zijn dan ben je op dit gebied nog niet zoveel mee bezig. Maar onze mening is probeer er zo vroeg mogelijk mee te beginnen om in kindertaal duidelijk te maken hoe het in zij werk gaat. Wij hebben Lianne verteld dat pappa's zaadjes kapot zijn en dat de dokter in het ziekenhuis dat zo erg vond dat hij mama zaadjes heeft gegeven van een hele lieve meneer. Lianne is nu drie jaar en vroeg ons waar was ik vroeger? Ik zij met een lach in de koelkast. Waar zij op antwoorde had ik het dan niet koud. Wij vertelde haar dat je dat niet voeld omdat je dan nog een zaadje ben. Zo is er ook een boekje Wereldwondertjes waar het op een begrijpelijke manier met plaatjes wordt verteld wat kid inhoud. Dat boekje kan ze helemaal uit haar hoofd.Op onze site bij boeken staat de link er naar toe.Echt een aanrader.En wij gaan het zo ook aan Jarco vertellen.Onze tip is probeer er zo vroeg mogelijk en begrijpelijk te vertellen.en stel het niet uit want het wordt dan steeds moeilijker voor je zelf en zeker ook voor je kind(eren). Toen wij een intakegesprek hadden op de school van Lianne hebben we het gelijk verteld hoe de vork in de steel zat zodat ze niet voor verassingen komen te staan.I k zal hier op deze pagina onze ervaringen vertellen van jaar tot jaar .Mochten er mensen zijn met vragen over dit onderwerp mag u ons altijd mailen.