online
We hebben 2 gasten online
Enquete
Zou u KID overwegen als uw man onvruchtbaar was
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag29
mod_vvisit_counterGisteren33
mod_vvisit_counterDeze week99
mod_vvisit_counterVorige week209
mod_vvisit_counterDeze maand466
mod_vvisit_counterVorige maand912
mod_vvisit_counterTotaal126693

Online (20 minuten geleden): 1
Jouw IP: 54.80.148.252
,
datum: 17 - 10 -2017 tijd: 23:52
Welkom op kiddroom.nl. Laatste update-11-12-2014 om 11.00. Kiddroom wenst u fijne feestdagen en een hoopvol 2015 toe.Wij zijn bezig met een geheel vernieuwde website.

VOORWOORDeicel

Welkom op de website van Gerrit, Lieneke, Lianne en Jarco. Op deze website willen wij bezoekers informeren over KID en onze ervaringen hiermee. KID staat voor Kunstmatige Inseminatie met Donorzaad. Doormiddel van informatie en links proberen wij u wegwijs te maken in de wereld die KID heet.

Wij proberen op deze website u zo goed en volledig mogelijk te informeren. Heeft u zelf aanvullingen, correcties of heeft u zelf een website waarvan u de link graag op deze pagina wilt zien, dan zijn deze van harte welkom. Alle ingestuurde berichten worden vertrouwelijk behandeld.

 

We zijn ook op facebook te vinden.

 

 

 

 

Disclaimer:

Zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, en berichtgevingen die verstrekt worden via kiddroom.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

De inhoud van deze site is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld.Toch kunnen er fouten of onvolkomenheden in voorkomen.Voor fouten of eventuele gevolgen daarvan kan Kiddroom.nl niet aansprakelijk worden gesteld.

 

copyright © 2007 - 2013 Kiddroom.nl